Rensning af tagrender i Rødovre og Storkøbenhavn

Byens Tagservice tilbyder rensning af tagrender samt levering og montering af nye tagrender og afløb i stål, plast, zink og så videre. Vi kan også tilbyde både udskiftning og rensning af tagrender, der er skjult bag stern.

Vi tilbyder rensning af tagrender i fast abonnement

​Vi kan endvidere tilbyde rensning af tagrender på et parcelhus, et rækkehus eller en villa i et fast abonnement. Derved sørger vi for løbende rensning af tagrender, men også løbende tjek af dit tag.

Prisen for et årsabonnement, hvor vi tager os af jævnlig rensning af dine tagrender, er 1.500 kroner (inklusiv moms), såfremt der maksimalt er 4 meter op til tagrenden.​


​Det er muligt, at det ikke længere kan betale sig med en rensning af tagrender, hvis de er blevet gamle og slidte.


​I så fald kan vi montere nye tagrender i de gamle tagrendejern; og vi kan i den forbindelse tilbyde renovering af dine tagrendejern, hvis de ikke længere er pæne.

​Derved bliver de som nye igen. Ofte er det muligt at nøjes med at reparere de gamle tagrender, hvis de blot er utætte.

Vi kan også tilbyde et gratis tageftersyn i Storkøbenhavn, selvom du ikke ønsker en eventuel rensning af tagrender.

Kontakt Byens Tagservice for at bestille rensning af tagrender

​Vi leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige og faste priser, ligesom vi altid sørger for, at vi overholder de aftalte betingelser og leveringstider.

Kontakt Byens Tagservice i Rødovre på mester-mobil 40 16 97 15 for at bestille rensning af tagrender. Du kan også skrive til tilbud@byenstagservice.dk

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

​​Skriv til os for at få yderligere informationer og / eller et uforpligtigende tilbud. I formularen til højre kan du gøre netop dette nemt og hurtigt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byens Tagservice​

Brunevang 41,

2610 Rødovre

Kontakt os

For at få et uforpligtigende tilbud
Kontakt os her

Tom Meggele i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz