Snedker- og tømrerarbejde ved renovering og nybyggeri

Byens Tagservice kan tilbyde stort set alle former for snedker- og tømrerarbejde i forbindelse med nybyggeri, tilbyggeri og renovering af huse, ejendomme og lejligheder.

Tømrerarbejde på dit tag kan udføres med fibercement

​Vi kan udføre alt tømrerarbejde i forbindelse med tagarbejde, herunder blandt andet reparation og udskiftning af vindskeder.

Disse kan udskiftes med trykket træ eller fibercement, der ikke skal vedligeholdes og i øvrigt allerede er lakeret fra fabrikkens side.

Stern, der skjuler tagrender, kan også udskiftes med trykket træ eller fibercement, således det kan stå flot i mange år. Desuden kan du bruge trykket træ eller fibercement til din gavl.

Fordelen ved fibercement, udover det ikke skal vedligeholdes, er, at det ligner træ. Producenterne har lagt strukturer i fibercementen, således det ligner træ på afstand.

Vi kan naturligvis også tilbyde klassisk snedker- og tømrerarbejde med almindeligt træ, som vi efterfølgende kan behandle med træbeskyttelse eller maling, ligesom vi kan udføre alle andre former for traditionelt snedker- og tømrerarbejde.​

Vi kan blandt andet lave et nyt køkken, vi kan opføre en carport, vi kan bygge et udestue, og vi kan lægge et nyt gulv i stuen eller i hele huset.

Mulighederne er uendelige, og vi kan altid gøre dine ønsker og behov til virkelighed.

​​

Kontakt os gerne hvis du ønsker et tilbud på tømrerarbejde

​Du er velkommen til at ringe til Byens Tagservice i Rødovre på mester-mobil 40 16 97 15, eller at skrive til os på tilbud@byenstagservice.dk, hvis du gerne vil have et møde i dit hjem for at høre, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med snedker- og tømrerarbejde.

Byens Tagservice​

Brunevang 41,

2610 Rødovre

Kontakt os

For at få et uforpligtigende tilbud
Kontakt os her

Tom Meggele i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz