​Tagarbejde og renovering i hele Storkøbenhavn

​Byens Tagservice har specialiseret sig i alle former for tagarbejde, herunder lægning af nyt tag, renovering af tag og montering af tagrender.

Det er vigtigt at få udført løbende tagarbejde for at forhindre skjulte skader, mindre utætheder og fugtproblemer i at udvikle sig.

Få et gratis tagtjek og et uforpligtende tilbud på tagarbejde

​Vi tilbyder gratis tageftersyn i Storkøbenhavn, og hvis vi finder skader eller andre problemer, kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Du kan spare mange penge, hvis skader og problemer bliver opdaget i tide.

Vores store erfaring med tagarbejde og vores brug af de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en lille reparation, en lidt større renovering eller en total udskiftning af taget.

Vi kan også levere og montere nye tagrender og afløb i stål, plast og zink i forbindelse med tagarbejde. Normalt monterer vi de nye tagrender i de gamle tagrendejern.

Vi kan endvidere tilbyde rensning af tagrender på dit hus i et fast abonnement. Prisen for et årsabonnement, hvor vi tager os af rensning af dine tagrender, er 1.500 kroner (inklusiv moms), men i denne pris må der maksimalt være 4 meter op til tagrenden.

Ring til os for at høre mere om tagarbejde og vores priser

​Vi leverer altid kvalitetsarbejde til faste, men konkurrencedygtige priser, ligesom vi naturligvis sørger for at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider. 

Du kan kontakte Byens Tagservice i Rødovre på mester-mobil 40 16 97 15, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tagarbejde. Du er også velkommen til at skrive til os på tilbud@byenstagservice.dk.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

​​Skriv til os for at få yderligere informationer og / eller et uforpligtigende tilbud. I formularen til højre kan du gøre netop dette nemt og hurtigt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byens Tagservice​

Brunevang 41,

2610 Rødovre

Kontakt os

For at få et uforpligtigende tilbud
Kontakt os her

Tom Meggele i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz