Murerarbejde - oppudsning, reparation og renovering

​Byens Tagservice udfører de fleste former for murerarbejde, herunder i forbindelse med tagrygning og skorstene samt oppudsning.

Vi løser altid vores opgaver med øje for kvalitet, love og regler, således alle forskrifter bliver overholdt, men også så vores arbejde kan holde i mange år.

Tag- og murerarbejde fra kælder til kvist

​Vi kan tilbyde de fleste former for tagarbejde, og i forbindelse med murerarbejde kan det for eksempel være oppudsning af tagrygning, grater og valmer.

Vi kan naturligvis også montere manglende rygsten eller tegl, ligesom vi kan udføre fræsning af fuger i skorstene,Facader mm for god bund til bæredygtige fuger.

En stor del af vores murerarbejde går ud på at udføre facadearbejde. Det kan være små reparationer eller større renoveringer af murværket. Det kan også være fræsning af fuger på facaden eller montering af nye fuger.

Murerarbejde kan dreje sig om reparation eller støbning af trapper. Det kan ofte være i forbindelse med kælder-, bryggers- eller hoveddøre.

Mere traditionelt murerarbejde kan gå ud på at bygge en tilbygning eller mure en læmur på den ene side af en terrasse.

​Faste og konkurrencedygtige priser på murerarbejde

​Vi udfører alt vores murerarbejde i højeste kvalitet, men til gode, faste og konkurrencedygtige priser. Vi sikrer naturligvis at overholde alle de betingelser og leveringstider, som vi har aftalt.

Du er altid velkommen til at kontakte Byens Tagservice i Rødovre på mester-mobil 40 16 97 15 eller på tilbud@byenstagservice.dk, hvis du gerne vil have et møde med henblik på et uforpligtende tilbud på murerarbejde.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

​​Skriv til os for at få yderligere informationer og / eller et uforpligtigende tilbud. I formularen til højre kan du gøre netop dette nemt og hurtigt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Byens Tagservice​

Brunevang 41,

2610 Rødovre

Kontakt os

For at få et uforpligtigende tilbud
Kontakt os her

Tom Meggele i Rødovre, Hovedstaden, DK på Houzz